B30546A6-6C81-4CDE-9A50-EA3FFE0FA7CD_edi
polaroid.jpg
hug2_edited_edited.png
Handtekening.jpg

music

Afscheid nemen van een dierbare,
    het is een moment van intens verdriet.
Woorden schieten soms tekort,
              vaak zegt men het met een lied.

 

pngguru_edited.png
NOOTJES.png
NOOTJES.png
pngguru_edited.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png

Muziek brengt mensen samen, muziek geeft mensen hoop, Ze bevrijdt de tranen, laat verdriet de vrije loop. Muziek helpt mensen rouwen, muziek kan bruggen bouwen. Zij uit als woorden falen ,haar gevoel in alle talen.


Tijdens het afscheid van een dierbare komt er vaak enorm veel op de familie af. Daarom wil ik, Jana De Valck, samen met mijn team van professionele muzikanten, graag een stukje van jullie zorgen overnemen door ervoor te zorgen dat muzikaal alles perfect verloopt. Samen gaan we op zoek naar de juiste nummers voor een prachtig én persoonlijk afscheid. En wij? Wij maken vanuit onze passie voor muziek een muzikaal eerbetoon aan jullie dierbare, een laatste muzikale vaarwel. U kan contact opnemen via gsm, het contactformulier op deze website of via email. Wij vragen u graag ons sowieso een mailtje te sturen, want via deze weg sturen we u graag een info- en invulfiche terug, zodat wij alle gegevens hebben tegen de dag van het afscheid. De nummers worden standaard gebracht door live zang en piano, maar kunnen ook aangevuld worden met instrumenten (bv. cello, viool,...) of het aantal stemmen naar wens. We vragen u graag de gekozen nummers en bezetting min. 2 dagen op voorhand te laten weten via mail, dat we deze nog tijdig kunnen instuderen ( indien deze niet in onze huidige playlist staan) en helpen u graag verder indien u nog meer vragen of twijfels heeft .

NOOTJES.png
 
POLAROID.png
repertoire.jpg

de juiste nummers kiezen
 

We helpen u graag bij het uitzoeken van de gepaste nummers. Ter inspiratie kan u hier onze huidige repertoire lijst inkijken, maar u bent natuurlijk helemaal vrij om andere nummers te kiezen. We vragen u graag de gekozen nummers en bezetting min. 2 dagen op voorhand te laten weten via mail, dat we deze nog tijdig kunnen instuderen ( indien deze niet in onze huidige playlist staan) . Vergeet daarbij zeker niet de juiste titel en uitvoerder(s) te vermelden. Wij spelen ook 15 min. voor aanvang en 15 min. na de dienst, zodat we de familie en genodigden muzikaal ondersteunen bij het binnenkomen en verlaten van de locatie en ook bij het aansteken van de kaarsen of tijdens stille momenten bij het afscheid wordt er instrumentaal begeleid (indien gewenst).

pngguru_edited.png
NOOTJES.png
pngguru_edited.png
pngguru_edited.png
pngguru_edited.png
 
NOOTJES.png
NOOTJES.png
NOOTJES.png
 
 

0495/94.47.41

CONTACTEER

Ons

Dankjewel om contact op te nemen

 WIE IS JANA DE VALCK ? 

NOOTJES.png

Jana De Valck, die sinds jaren haar sporen verdiend heeft in de muziek als professionele zangeres, studeerde zang aan het conservatorium van Gent. U kent haar misschien van The Voice van Vlaanderen, de Miguel Wiels Band, Zomerhit, Vlaanderen Feest, Peter Live en ontelbare andere grote en kleine vocale prestaties. De lijst van artiesten voor wie ze op een podium of in de opnamestudio de achtergrondzang verzorgde is haast eindeloos : Niels Destadsbader, Stan Van Samang, Natalia, Will Tura, K3, ... noem maar op. Daarnaast treedt ze meerdere keren per week op met één van haar projecten. Zo verzorgt ze de muziek op talloze events zoals (bedrijfs)feesten, huwelijken, doopsels, recepties en uitvaarten. 

Mail naar janadevalck@gmail.com
Of bel naar het nummer 
0495/94.47.41 

Jane smile micro.jpg
POLAROID.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png
NOOTJES.png
NOOTJES.png

 WIE IS JONATHAN D'HONDT 

Jonathan studeerde piano en muziekproductie aan het conservatorium van Gent. Twee jaar later richt hij zijn eigen popschool op. Het Muziekhuis telt vandaag reeds meer dan 300 leerlingen en als pianist heeft al met heel wat artiesten samen gewerkt de afgelopen jaren, zowel live als in de studio  (Laura Tesoro, Christoff, Barbara Dex, Geena Lisa, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Gunther Neefs, Paul Michiels, Jean Bosco Safari,...)
Daarnaast treedt hij meerdere keren per week op met één van zijn projecten. Zo verzorgt hij de muziek op talloze events zoals (bedrijfs)feesten, huwelijken, doopsels, recepties en uitvaarten. 

Jonathan mooi2.jpg
POLAROID.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png
pngguru_edited.png
NOOTJES.png
Begrafenis viool.jpg
POLAROID.png